Sollicitatietraining en meer

Je weet wat je wilt op de arbeidsmarkt en je hebt inzicht in je talenten. Maar ja, hoe kom je daar?

Misschien ben je je er wel van bewust dat van dat je jezelf zichtbaar moet maken om succesvol werk te veroveren. Alleen dat is nu net niet jouw ding. Want je bent wat meer introvert, verlegen of wat meer sensitief. Daardoor kost jezelf zichtbaar maken en profileren je veel energie, of het roept veel spanning bij je op.

Ik help je  daarbij.

In de sollicitatietraining gaan we aan de slag met jouw cv, brief, netwerk, social media en het daadwerkelijk voeren van sollicitatiegesprekken. Ook onderzoeken we waar je de vacatures kunt vinden en hier passen we de strategie op aan. Deze training kan individueel maar ook groepsgewijs plaatsvinden.

Vind je het voeren van netwerk- en sollicitatiegesprekken erg moeilijk en vind je het lastig om met onbekenden in gesprek te gaan, dan bereid ik met jou die gesprekken voor. Op die manier kun je meer ontspannen een gesprek ingaan waardoor je overtuigender overkomt.

We onderzoeken samen wat jij precies nodig hebt en stemmen de training hier op af. Voorwaarde voor de sollicitatietraining is dat je goed zicht hebt op jouw talenten en drijfveren en wat voor type werk je wilt doen en bij wat voor soort organisatie.

Mocht je dat nog niet precies weten, kijk dan bij het onderdeel loopbaantraject.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Monica Scheffer
Career Coach For You

Gratis e-book

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book